Qui som

Som un equip de motivades que volem posar en comú les nostres vides, recuperar la feina amb les mans i ser part del territori que habitem, cuidem i defensem. Volem integrar el nostre sosteniment material amb la lluita per canviar aquest món i volem fer-ho alimentant les nostres veïnes amb aliments sans i nutritius integrats al territori.

Som GRAMA, pioneres que trenquen el sòl opressiu on hem nascut, per permetre que altres formes de vida hi puguin arrelar. Volem treballar incansablement sobre el present per acollir més vida en un futur.

Som GRA en MA. Llavors que sembrem i germinen. Llavors que fan plantes i fruits i noves llavors. Llavors que molem per fer farina. Farina que fermenta i forn que transforma els llevats en pa. Aliments que ens alimenten el cos i l’esperit, que alimenten el territori. Aliments que nodreixen unes relacions de proximitat i veïnatge. Veïnatge que ens reapropiem del control sobre les nostres vides. Vides vivibles i integrades als cicles de la natura.

Som un GRAM d’Autonomia, un granet de sorra a favor de l’autonomia, de l’autoorganitzacio i la comunitat enfront de la dominació i de la opressió.

Som GRAMA,i perquè fa molt anys que convivim amb ella a l’hort, i tot i els mals de cap que ens provoca, li tenim un agraïment i una certa admiració.