Sobirania Alimentària

A GraMa volem recuperar una relació amb el territori de sosteniment, de cura mútua, de custòdia i de sobirania. Ja hem posat fil a l’agulla des de la proximitat i el poble: ho fem cultivant la terra, elaborant pa artesanalment i desenvolupant projectes que fomenten l’agroecologia en diversos àmbits (sensibilització, producció, distribució i consum).

Aquest darrer àmbit el desenvolupem a través de la recent creada àrea de Projectes de Sobirania Alimentària, amb la qual volem incentivar i enfortir el teixit agroecològic existent al territori del Baix Montseny. Ho aconseguim treballant conjuntament amb altres persones, iniciatives i administracions:

  • Cooperem amb altres productors i productores i altres agents com grups de consum per tal de trobar solucions conjuntes a la petita producció i elaboració agroecològica.
  • Oferim serveis a les administracions que aposten per relocalitzar i enfortir el teixit alimentari local, des d’una òptica agroecològica de suport a la petita i mitjana pagesia, al comerç local i a la salut de les persones consumidores i del territori.
  • Sensibilitzem i eduquem a través de campanyes, activitats, xerrades i tallers enfocats a diversos públics.

Vols saber-ne més?

Escriu-nos a grama@vilamajor.net i t’enviarem la oferta educativa i de serveis detallada.